O PANJU

DOBRODOŠLI V PANJU

Studio sestavljamo štiri članice iz štirih različnih področij.

Priznana diplomirana oblikovalka vizualnih komunikacij Jana Pečečnik,
večkrat nagrajena diplomirana industrijska oblikovalka Nina Vojvoda,
gradbenica Aleksandra Rudež s 17 letnimi izkušnjami iz področja gradbeništva,
ter mlada oblikovalka notranjih prostorov Petra Plestenjak.

Poleg številnih referenc in priznanj, ki smo jih prinesle s seboj v PANJ33, se lahko pohvalimo s svojo večstranskostjo in multidisciplinarnostjo. Vaše podjetje tako obravnavamo celostno. Vzporedna zasnova logotipa, zasnova vseh poslovnih tiskovin, razvoj opreme produkta ter zasnova tako notranjosti kot zunanjosti vašega poslovnega prostora vam omogoča jasno in poenoteno komunikacijo z vašimi strankami.

Nikakor se ne omejujemo samo na sodobne trende, ki jih po večini narekuje industrija in utrip današnjega časa. Velik izziv nam predstavlja tudi oživitev starih ali pozabljenih elementov in tehnik. Ravno tako se veselimo novih materialov, še posebej pa so nam v veselje čisto nove in malce nore ideje, zasnove, eksperimenti… Veselimo se vaše odprtosti, svobodomiselnosti in raziskovanja novih, morda še neodkritih možnosti.

ČEBELICE

jana pececnik

Jana Pečečnik Žnidarčič

grafična oblikovalka

Jana Pečečnik Žnidarčič je končala Akademijo za Likovno umetnost v Ljubljani, smer Vizualne komunikacije. Že devetnajsto leto uspešno deluje kot samostojna kulturna delavka. Vrsto let je uspešno sodelovala z agencijo Atis iz Kopra, sicer pa reševala samostojno projekte od ideje do realizacije. Od leta 2008 do 2011 je predavala na Višji strokovni šoli v Sežani, na oddelku za fotografijo, predmete Obdelava in predstavitev fotografije, Oblikovanje vizualnih komunikacij in Vizualne komunikacije. Sicer se ukvarja z ilustracijo, fotografijo, oblikovanjem, 3D oblikovanjem, csenografijo in kostumgrafijo. Občasno vodi razne slikarske, oblikovalske, ilustratorske in kreativne delavnice. Njena dela so bila velikokra izbrana v ožjo selekcijo na raznih tekmovanjih in razstavah, za njih pa je prejela tudi nekaj nagrad: 1. nagrada v skupini publikacije, Magdalena 1999. ožji izbor Zlati MM 1997, 1998, 1999, 2000, 2001,2003, Diploma zlati MM 2002, ožji izbor Bienale vizualnih komunikacij 2005, Gufang gallery – Peking 2005-častna nagrada za ilustracije, Priznanje odličnosti na Oblikovalski okuševalnici 2016, Oblikovalski dosežek 2016.

nina vojvoda

Nina Vojvoda

industrijska oblikovalka

Nina Vojvoda je končala je Akademijo za likovno umetnost v Ljubljani, smer industrijsko oblikovanje ter z odliko opravila diplomski izpit. Med študijem je dvakrat prejela Študentsko Prešernovo nagrado, prejela nagrado Gorenja za ergonomsko rešitev pralnega stroja, za svoje diplomsko delo prejela priznanje Ljubljanskega Pohištvenega sejma FORMA ter srebrno medaljo za inovacije na mednarodnem sejmu inovacij IENA v Nurembergu. Njen projekt VISEČI VRTOVI je bil v sklopu študentske razstave razstavljen tudi v v Pariškem muzeju LOUVRE v okviru projekta European ways of life. Dve leti je kot asistent predavatelju Mihi Klinarju poučevala na Višji strokovni šoli v Sežani (oddelek za oblikovanje materialov, predmet Načrtovanje in oblikovaje izdelkov). Kot grafična oblikovalka je delovala tudi na zamejskem Primorskem dnevniku. Ukvarja se s produktnim, grafičnim ter unikatnim oblikovanjem, ljubiteljsko pa tudi z izdelavo nakita ter slikarstvom.

aleksandra

Aleksandra Rudež

gradbenica

Aleksandra Rudež je obiskovala petletni tehnični zavod v Trstu, smer gradbeništvo in geodezija ter uspešno diplomirala. Že sedemnajst let uspešno deluje na področju gradbeništva. Prvih trinajst let na enem izmed večjih gradbenih podjetij doma, zadnja leta pa zasebno. V teh letih je sodelovala pri številnih odmevnih slovenskih gradnjah kot so avtocestni križ po Sloveniji, Hidro elektrarna Avče, Hidroelektrarna Doblar, Regijski center za ravnanje z odpadki Koroška ter Zasavje, montažne hale, Majske poljane- stolpnice v Novi Gorici, Viadukt Črni Kal, Stožice v Ljubljani ter številne manjše gradnje po Sloveniji in tujini. Zadnja leta deluje predvsem v Italiji na manjših objektih predvsem stanovanjskih. Kot gradbenica se ukvarja z izdelavo ponudb, popisov, projektiranja, obračuna, vodenja in nadziranja tako v slovenskem kot v italijanskem jeziku.

13592341_10209932200523688_7223081482167445580_n

Petra Plestenjak

notranja oblikovalka

Srednjo šolo je končala na srednji soli za oblikovanje in fotografijo- smer modni oblikovalec.
Sodelovala je na različnih modnih revijah. Svoje največje veselje pa je nasla v oblikovanju le teh. Iz tega se je porodila zelja po znanju in delovanju na področju oblikovanja notranje opreme. Leta 2013 je zaključila Fakulteto za dizajn v Ljubljani – smer notranji oblikovalec. Sedaj ima za seboj že vrsto uspešno realiziranih projektov. Projekte spelje od idejne zasnove, vodenje projekta do končne realizacije. Ukvarja se s projektiranjem, oblikovanjem in 3D oblikovanjem.

S premišljenim, pravilno usmerjenim, enotnim vizualnim sporočilom bodo stranke v vas

prepoznale verodostojnega ter zaupanja vrednega ponudnika.

Vas zanima kaj počnemo in pri katerih projektih smo sodelovale?